Kardel Amazing Grace
Amazing Grace är en allert ponny med mycket bra gångarter. Hon är främst tävlad i dressyr med fina resultat, bl a på SPAFs 7-årschampionat i Vetlanda. Hon kvalificerade sig dit på bara två tillfällen. Hon är lite hoppad, men inte på tävlingsnivå. Hon kräver en balanserad ryttare som är lite tuff. Hon är snäll och vänlig, men lite vaken på omgivingen.Har avelsdiplom och gångartsutmärkelse. Har haft ett föl. Hon är utlånad till duktig ryttare under tiden hon är till salu. Se Kardel Amazing Graces egen sida.

Kardel Artist
Kardel Artist är mycket hanterad och trevlig. Han är tre år. Han hade oturen att få lunginflammation som liten, men har fått behandling och är nu helt frisk. Han är en kvat och social ponny som gärna tar kontakt. Artist kommer från en stark stostam som har givit många prestationsponnyer upp till SM-nivå. Han kommer att bli en utmärkt tävlingsponny och bästa kompis. Han är nu sällskap till sin pappa, Wellbank Maverick RWM 59. Artist är kastrerad, vaccinerad och regelbundet verkad. Han är klar att börja jobba med. Visad på utställning med silver. Ett fantastiskt tillfälle för den som vill forma sin tävlingsponny från början. Blir antingen maxad B-ponny eller liten C-ponny. Artist är utlånad för ev. senare köp till Maja. Se Kardel Artists egen sida.

Kardel Madlen
Madlen är 4 år och inriden och håller på att utbildas av både barn och vuxen. Förra året fick hon avelsdiplom. Madlen är snäll och pålitlig. Säljes till femstjärnigt hem, annars behåller vi henne själva. Just nu rider Hilda Madlen och det går jättebra, så försäljning är inte aktuellt just nu. Se Kardel Madlens egen sida.

Kardel Maskot
Kardel Maskot är en trevlig liten herre som kommer att bli en underbar kompis. Han är till salu till rätt hem. Han är sällskap till pappa Wellbank Maverick RWM 59 just nu, så för tillfället är han inte till salu. Maverick ger trevliga, lätthanterliga avkommer. Se Kardel Maskots egen sida.

Amazing Fideli
Fideli är en mycket social, trevlig och lätthanterlig ponny. Hon är B-ponny. Vaccinerad och regelbundet verkad. Visad på utställning med silver. Inridning är igång och hon är visad på treårstestet i Bollerup 2 september 2023. Fideli är enbart till salu till femstjärningt hem. Fideli har flyttat till Öland och är troligtvis såld. Se Fidelis egen sida.

Kardel Magnolia
Kardel Magnolia har fått tre föl hos oss och vi har lite funderingar på att sälja henne. Hon betyder mycket för mig och det ska verkligen vara ett femstjärningt hem för att jag ska släppa henne. Vi behåller hennes dotter Kardel Mimosa, född 2022. Magnolia fick avelsdiplom som treåring. Magnolia är utlånad som ridponny åt en liten flicka över sommaren och kanske längre. Se Kardel Magnolias egen sida.