Kardel Angels Joy
Joyce har vuxit mycket och blev större än vi hade trott. Hon kommer att bli en utmärkt tävlingsponny för den som vill satsa. Vi har valt att inte gå vidare med avel, utan säljer henne som tävlingsponny eller avelssto om någon vill avla på större ponnyer. Joyce ägs av Malin och finns i Näsum för vidare utbildning. Joyce har börjat tävla i hoppning och är nu uppe på Lätt B. Hemma har hon lätt hoppat 110 cm. Kardel Angels Joy's egen sida.

Kardel Artist
Kardel Artist är mycket hanterad och trevlig. Han hade oturen att få lunginflammation som liten, men har fått behandling och är nu helt frisk. Han är en kvat och social ponny som gärna tar kontakt. Han är till salu till rätt köpare och är klar att hämta i februari. Artist kommer från en utmärkt stostam som har givit många prestationsponnyer upp till SM-nivå. Han kommer att bli en utmärkt tävlingsponny och bästa kompis. Han kan också hämtas nästa sommar och får då vara sällskap till sin pappa, Wellbank Maverick RWM 59 i vinter.Se Kardel Artists egen sida.

Amazing Fideli
Fideli är en mycket social, trevlig och lätthanterlig ponny. Hon kommer att stanna som B-ponny. Vi är väldigt förtjusta i henne, men kan tänka oss att sälja henne och rätt köpare dyker upp.Se Fidelis egen sida.