Kardel Madlen
Kardel Madlen, sto född -20 isabell. e. Ysselveldt Special Edition 36-0134 WSB (OS) 56518 u. Kardel Mandy KWA 813, diplomsto med 43 p. ue Wellbank Maverick RWM 59. Mycket hanterad, snäll och social, tuff och orädd. Van att gå i flock på lösdrift. Blir ca 120 cm. Regelbundet verkad och avmaskad.Se Kardel Madlens egen sida.

Kardel Artist
Kardel Artist är mycket hanterad och trevlig. Han hade oturen att få lunginflammation som liten, men har fått behandling och är nu helt frisk. Han är en kvat och social ponny som gärna tar kontakt. Han är till salu till rätt köpare och är klar att hämta i februari. Artist kommer från en utmärkt stostam som har givit många prestationsponnyer upp till SM-nivå. Han kommer att bli en utmärkt tävlingsponny och bästa kompis. Han kan också hämtas nästa sommar och får då vara sällskap till sin pappa, Wellbank Maverick RWM 59 i vinter.Se Kardel Artists egen sida.

Amazing Fideli
Fideli är en mycket social, trevlig och lätthanterlig ponny. Hon kommer att stanna som B-ponny. Vi är väldigt förtjusta i henne, men kan tänka oss att sälja henne och rätt köpare dyker upp. Se Fidelis egen sida.