Kardel Amazing Grace
Amazing Grace är en allert ponny med mycket bra gångarter. Hon är främst tävlad i dressyr med fina resultat, bl a på SPAFs 7-årschampionat i Vetlanda. Hon kvalificerade sig dit på bara två tillfällen. Hon är lite hoppad, men inte på tävlingsnivå. Hon kräver en balanserad ryttare som är lite tuff. Hon är snäll och vänlig, men lite vaken på omgivingen.Har avelsdiplom och gångartsutmärkelse. Har haft ett föl. Har varit utlånad till duktig ryttare men är till salu. Se Kardel Amazing Graces egen sida.

Kardel Artist
Kardel Artist är mycket hanterad och trevlig. Han hade oturen att få lunginflammation som liten, men har fått behandling och är nu helt frisk. Han är en kvat och social ponny som gärna tar kontakt. Artist kommer från en stark stostam som har givit många prestationsponnyer upp till SM-nivå. Han kommer att bli en utmärkt tävlingsponny och bästa kompis. Han är nu sällskap till sin pappa, Wellbank Maverick RWM 59. Artist är kastrerad, vaccinerad och regelbundet verkad. Han är klar att börja jobba med. Visad på utställning med silver. Ett fantastiskt tillfälle för den som vill forma sin tävlingsponny från början. Stannar troligen på maxad B-ponnymått. Se Kardel Artists egen sida.

Amazing Fideli
Fideli är en mycket social, trevlig och lätthanterlig ponny. Hon är B-ponny. Vaccinerad och regelbundet verkad. Visad på utställning med silver. Inridning är igång och hon är visad på treårstestet i Bollerup 2 september 2023. Fideli är enbart till salu till femstjärningt hem, då vi funderar på att behålla henne själva som tävlingsponny till Hilda. Se Fidelis egen sida.